Advies, aanschaf van (lease) fietsen en ontzorging


Het aantal verschillende mobiliteitsoplossingen groeit explosief en is niet bij te houden. Wij weten wat de markt aanbiedt, betrouwbaar is en gewaardeerd wordt door de berijder.

U kunt direct bij ons (elektrische) fietsen aanschaffen, leasen, huurkopen. Daarnaast bieden we een volledig onderhouds- & service pakket. Er zijn veel alternatieven, maar hier hebben we een selectie weergegeven van top producten tegen een scherpe prijs. In onze showroom hebben we nog meer alternatieven!

Werkgever ontzorgen via het €0,19 km-pakket

Wij willen de uitdaging met u aangaan om o.b.v. €0,19 / km aan woon-werk kilometers uw werknemers volledig ontzorgde en duurzame mobiliteit aan te bieden. Oftewel afhankelijk van het aantal kilometers bieden wij een (elektrische) fiets, speedpedelec of een OV-enabler in combi met een treinreis die op groene stroom rijdt aan. Dit voor € 0,19 per km woon-werkverkeer. Privé kilometers of andere afspraken buiten de deur verrekenen wij in principe niet! Interesse, contact ons vrijblijvend en een van onze collega’s komen langs.

Wij stellen zeer hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening zodat uw werknemers volledig ontzorgt van hun mobiliteit kunnen genieten.

Aankoop

Financial Lease

Full Operational Lease

Onze USP's

Op afspraak de voertuigen geleverd op het werk of bij uw werknemers thuis. Kleine aantallen binnen enkele dagen.

Op uw verzoek kunnen er accessoires toegevoegd worden zoals bijvoorbeeld een grotere accu, fietstassen of kinderzitje.

Rijtuigen worden op maat afgesteld en accessoires worden gemonteerd erbij afgeleverd.

Het jaarlijkse onderhoud, reparaties en bij einde contract het ophalen van de fiets op het werk of bij de werknemer thuis. U hoeft dus niet met uw lekke band naar de fietsenmaker. Wij werken natuurlijk op afspraak wanneer heet u uitkomt!

In bijzondere gevallen kan het contract stopgezet worden: bij overlijden of faillissement. Wilt u het contract afkopen en uw vervoermiddel inleveren, dit kan ook, dat kost u 66% van de resterende maandbedragen met een minimum van € 300,– bij een normaal ingeleverd vervoermiddel.

Diefstal met eigen risico van € 150, schadeverzekering met eigen risico van € 35,  inclusief pechhulp, ongevallen-opzittenden verzekering en verhaalrechtbijstand.

U kunt altijd uw contract opschalen.

Service op maat

Op maat uw service niveau bepalen. Voeg onderstaande services toe aan uw uitvraag:

In overleg leveren wij voor 3 tot 12 maanden de elektrische fiets, de opvouwbare step, de cargo-bakfiets of een ander vervoermiddel zodat uw werknemers deze uit kunnen proberen alvorens tot aanschaf over te gaan. Uitleg over het vervoermiddel, afstellen op de gebruiker, het reisgedrag monitoren, wij doen het allemaal.

Uw werknemers fietsen of maken gebruik van OV met fiets, volledig ontzorgd, voor €0,19 / km woon-werkverkeer.

Full operational leasetermijn van maar 36 maanden. Of huurkoop termijn van 24 of 36 maanden met een slottermijn van € 100,– waarna het vervoersmiddel inclusief accessoires van de werknemer of werkgever is.