Advies, aanschaf van (lease) fietsen en ontzorging

Het aantal verschillende mobiliteitsoplossingen groeit explosief en is niet bij te houden. Wij weten wat de markt aanbiedt, betrouwbaar is en gewaardeerd wordt door de berijder.

U kunt direct bij ons (elektrische) (bak)fietsen aanschaffen, leasen of huurkopen. Daarnaast bieden we een volledig onderhouds- & service pakket. Er zijn veel alternatieven, maar hier geven we een selectie weer van top producten tegen een scherpe prijs.

Wilt u een andere fiets bestellen, geen probleem! Neem contact met ons op.

Onze USP's

Op afspraak de voertuigen geleverd op het werk of bij uw werknemers thuis. Kleine aantallen binnen enkele dagen/weken.

Op uw verzoek worden er accessoires toegevoegd zoals een grotere accu, fietstassen of kinderzitje.

Rijtuigen worden op maat afgesteld en accessoires worden gemonteerd afgeleverd.

Het jaarlijkse onderhoud, reparaties en bij einde contract het ophalen van de fiets gebeurt op het werk of bij de werknemer thuis. U hoeft dus niet met uw lekke band naar de fietsenmaker. Wij werken op afspraak, wanneer het u uitkomt!

Diefstal met eigen risico van € 150, schadeverzekering met eigen risico van € 35,  inclusief pechhulp, ongevallen-opzittenden verzekering en verhaalrechtbijstand.

U kunt altijd uw contract opschalen.

In bijzondere gevallen kan het contract worden stopgezet: bij overlijden of faillissement. Wilt u het contract afkopen en uw vervoermiddel inleveren? Dat kan ook. Dat kost u 66% van de resterende maandbedragen met een minimum van € 300,- bij een normaal ingeleverd vervoermiddel.

Service op maat

Op maat uw service niveau bepalen. Voeg onderstaande services toe aan uw uitvraag:

In overleg leveren wij voor 3 tot 12 maanden de elektrische fiets, de opvouwbare step, de cargo-bakfiets of een ander vervoermiddel, zodat uw werknemers deze uit kunnen proberen voordat ze tot aanschaf over gaan. Uitleg over het vervoermiddel, afstellen op de gebruiker, het reisgedrag monitoren, wij doen het allemaal.

Full operational leasetermijn van maar 36 maanden. Of huurkoop termijn van 24 of 36 maanden met een slottermijn van € 100,– waarna het vervoersmiddel inclusief accessoires van de werknemer of werkgever is.