Wie zijn wij

Onze visie is dat de (elektrische) tweewieler de ideale aanvulling is op, of zelfs vervanging van de huidige vervuilende vervoermiddelen voor zowel het woon-werk als zakelijk verkeer.

Wij willen bereiken dat uw bedrijf met een grote mate van zorgeloosheid gebruik maakt van (elektrische) vervoermiddelen zodat uw bedrijf een positieve bijdrage levert aan haar eigen bereikbaarheid, vitaliteit, milieu en bedrijfsresultaat.

Wij zijn ontstaan vanuit de vraag uit de markt en de passie om mobiliteit verder te ontwikkelen. Ons doel is te faciliteren in flexibel, gemakkelijk, duurzaam, vitaal en goedkope mobiliteit. We kijken buiten de gebruikelijke kaders, acteren op groeps- en individueel niveau en zijn op de hoogte van de nieuwste snufjes en theorieën.

Uw wens staat bij ons centraal. Deze willen we vervullen. Als we deze wens ook nog op een sociale wijze kunnen invullen, dan is dat een grote pré.

Wij zijn een samenwerkingsverband van Advier, sQoot, Live Mobility en Uw Deelfiets. Wij zijn een servicegerichte en duurzame organisatie met een schat aan (inter)nationale ervaring in de lease- en de mobiliteitssector.